Lay out the necessary ingredients in front of you. Measure out bulk products. Remove eggs and butter from the refrigerator in advance. Peel the bananas and cut into slices. You will need a baking dish, preferably 26 cm.
Разложите перед собой необходимые ингредиенты. Отмерьте сыпучие продукты. Заранее достаньте из холодильника яйца и сливочное масло. Почистите бананы от кожуры и нарежьте кружочками. Понадобится форма для запекания, желательно 26 см.
In a large, deep bowl, beat the eggs and sugar well.
В большой глубокой миске хорошо взбейте яйца с сахаром.
Add flour, baking powder, salt and vanilla sugar to the egg mixture. Stir until a homogeneous mass is formed.
Добавьте в яичную массу муку, разрыхлитель, соль и ванильный сахар. Перемешивайте до образования однородной массы.
Prepare a baking dish. Apply butter to the bottom and inner side and sprinkle two tablespoons of semolina on top. Place half of the dough into the pan. Level it out.
Подготовьте форму для запекания. На дно и внутреннюю боковую часть нанесите сливочное масло, сверху посыпьте двумя столовыми ложками манки. Выложите половину теста в форму. Разровняйте.
Place banana slices on top of the dough.
Разложите поверх теста в форме кружочки бананов.
Place the rest of the dough on top of the bananas and place in the preheated oven. Bake for about 40 minutes at 180℃ on top/bottom mode. Check the readiness of the charlotte using a wooden toothpick or a special splinter. If the torch remains dry when dipped into the pie, then the charlotte is completely baked.
Выложите оставшуюся часть теста сверху на бананы и поставьте в заранее разогретую духовку. Выпекайте около 40 минут при температуре 180℃ на режиме верх/низ. Проверяйте готовность шарлотки с помощью деревянной зубочистки или специальной лучины. Если лучина остается сухой при окунании в пирог, то шарлотка полностью пропеклась.
Garnish the charlotte with fresh bananas when serving.
Украсьте шарлотку при подаче свежими бананами.