Conveniently arrange all the necessary ingredients. For the recipe you will only need rhubarb roots, remove the leaves if present. Remove the butter for the pan from the refrigerator in advance so that it becomes soft. Sift the flour, wash the eggs and rhubarb, and wipe with a paper towel. Turn on the oven at 180℃. A baking dish 24-26 cm is best suited.
Удобно расположите все необходимые ингредиенты. Для рецепта понадобятся только корешки ревеня, листы при наличии удалите. Сливочное масло для формы достаньте из холодильника заранее, чтобы оно стало мягким. Муку просейте, яйца и ревень промойте, оботрите бумажным полотенцем. Включите духовку на 180℃. Форма для запекания лучше подойдет 24-26 см.
Start by preparing the dough. In a bowl, combine eggs with sugar. Whisk.
Начните с приготовления теста. В миске соедините яйца с сахаром. Взбейте.
Next add flour, baking powder, vegetable oil, vanilla sugar and salt. Mix until you get a homogeneous dough.
Следом добавьте муку, разрыхлитель, растительное масло, ванильный сахар и соль. Перемешайте до получения однородного теста.
Prepare the rhubarb. Remove the tough top part from the rhubarb root.
Подготовьте ревень. Снимите с корешка ревеня верхнюю жесткую часть.
Cut into pieces of about half a centimeter. Combine with dough and mix.
Назрежьте на кусочки примерно по полсантиметра. Соедините с тестом и перемешайте.
Prepare the form. Grease the entire inside with soft butter and sprinkle with two tablespoons of semolina.
Подготовьте форму. Смажьте всю внутреннюю часть мягким сливочным маслом и посыпьте двумя столовыми ложками манки.
Place the rhubarb dough into the pan and smooth it out. Place in preheated oven. Bake for 30-35 minutes at 180℃ on top/bottom mode.
Выложите в форму тесто с ревенем, разравняйте. Поместите в разогретую духовку. Выпекайте 30-35 минут при температуре 180℃ на режиме верх/низ.
Let the charlotte cool well. After this, remove from the mold. First cut the pie in half, then into equal pieces. Serve with hot tea or milk.
Дайте шарлотке хорошо остыть. После этого извлеките из формы. Разрежьте пирог сначала пополам, потом на равные кусочки. Подавайте с горячим чаем или молоком.