Lay out all the products in front of you. Wash the eggs and apples. If the cottage cheese is coarse-grained, it is better to pass it through a sieve.
Разложите перед собой все продукты. Помойте яйца и яблоки. Если творог крупнозернистый, лучше пропустить его через сито.
In a deep bowl, beat eggs with sugar until white foam forms.
В глубокой миске взбейте яйца с сахаром до образования белой пены.
Add flour, cottage cheese, baking powder, vegetable oil, vanilla sugar and salt to the egg mixture. Mix everything with a mixer at medium speed.
Добавьте к яичной массе муку, творог, разрыхлитель, растительное масло, ванильный сахар и соль. Все перемешайте миксером на средней скорости.
Prepare the apples. Wash, cut into 4 parts, remove the core and cut into small cubes. Combine with the dough into one mass.
Подготовьте яблоки. Помойте, разрежьте на 4 части, извлеките сердцевину и нарежьте на мелкие кубики. Соедините с тестом в одну массу.
Prepare the form. Spread the inside with a little butter and sprinkle with two tablespoons of semolina.
Подготовьте форму. Внутреннюю часть намажьте небольшим количеством сливочного масла и посыпьте двумя столовыми ложками манной крупы.
Place the dough with apples into it and smooth it out with a spoon. Bake for 40 minutes at 180℃ on top/bottom mode.
Выложите в нее тесто с яблоками и выровняйте ложкой. Выпекайте 40 минут при температуре 180℃ на режиме верх/низ.
Serve the charlotte with a dollop of sour cream.
Подавайте шарлотку с ложечкой сметаны.