Lay out the necessary ingredients in front of you. Wash the apples, pat them with a towel, and remove the inside.
Разложите необходимые ингредиенты перед собой. Вымойте яблоки, обмакните полотенцем, удалите внутреннюю часть.
Prepare the dough. In a deep bowl, beat eggs with sugar. A white foam should form.
Приготовьте тесто. В глубокой миске взбейте яйца с сахаром. Должна образоваться белая пена.
Add the remaining products to the resulting mass: salt, vanilla sugar and flour. Mix everything well so that the dough is homogeneous.
Добавьте к получившейся массе оставшиеся продукты: соль, ванильный сахар и муку. Все хорошо перемешайте, чтобы тесто получилось однородным.
Cut the apples into small cubes and stir into the dough. Mix the resulting mass so that the dough completely envelops the apple pieces.
Нарежьте яблоки на мелкие кубики и вмешайте в тесто. Получившуюся массу перемешайте так, чтобы тесто полностью обволакивало кусочки яблок.
Prepare the pan for baking. Apply soft butter to the inside and sprinkle with two tablespoons of semolina. This way the charlotte will be easy to remove and a delicious crispy crust will appear.
Подготовьте форму к запеканию. На внутреннюю часть нанесите мягкое сливочное масло, посыпьте двумя ложками манки. Так шарлотку будет легко извлекать и появится вкусная хрустящая корочка.
Pour the mixture into the mold and smooth it out. Bake at 180℃ for 30-35 minutes.
Выложите смесь в форму и разровняйте. Выпекайте при температуре 180℃ 30-35 минут.
To make the dish more appetizing, place a spoonful of sour cream on top of a piece of charlotte.
Чтобы сделать подачу блюда более аппетитной, положите сверху на кусочек шарлотки ложку сметаны.