Prepare all the necessary products. Measure bulk ingredients using a kitchen scale or measuring cup. Remove the eggs from the refrigerator in advance so they are at room temperature. Take a 24-26 cm mold. The wider the diameter of the mold, the less time it will take to bake.
Подготовьте все необходимые продукты. Сыпучие ингредиенты отмерьте на кухонных веса или в мерной чашке. Заранее достаньте яйца из холодильника, чтобы они были комнатной температуры. Возьмите форму 24-26 см. Чем шире диаметр формы, тем меньше понадобится времени для запекания.
In a deep bowl, beat the eggs with sugar until white foam appears.
В глубокой миске взбейте яйца с сахаром до появления белой пены.
Add the remaining ingredients: sour cream, flour, vanilla sugar, salt and soda. Mix everything again with a mixer so that there are no lumps left.
Добавьте оставшиеся ингредиенты: сметану, муку, ванильный сахар, соль и соду. Еще раз все перемешайте миксером, чтобы не оставалось комочков.
Prepare the form. Place parchment paper on the bottom, spread with soft butter and sprinkle with semolina.
Подготовьте форму. Положите на дно пергаментную бумагу, намажьте мягким сливочным маслом и обсыпьте манкой.
Prepare the apples. Wash, pat dry with a paper towel and remove the core. Cut into small pieces 1-2 cm. Combine with dough, mix well.
Подготовьте яблоки. Вымойте, обмокните бумажным полотенцем и извлеките сердцевину. Нарежьте на мелкие кусочки 1-2 см. Соедините с тестом, хорошо перемешайте.
Place the dough with apples into the mold and smooth it out. Preheat the oven to 180℃ and bake on top/bottom mode for 40-45 minutes.
Выложите в форму тесто с яблоками и разровняйте. Разогрейте духовку до 180℃ и на режиме верх/низ выпекайте 40-45 минут.
Let the charlotte cool completely after baking, place on a round flat plate. Best served with honey or jam.
Дайте шарлотке полностью остыть после запекания, выложите на круглую плоску тарелку. Подавать лучше с медом или вареньем.