Lay out all the necessary ingredients conveniently. Measure dry ingredients into a measuring cup or kitchen scale. Remove the eggs ahead of time so they are at room temperature.
Разложите удобно все необходимые ингредиенты. Сыпучие ингредиенты отмерьте в мерной чашке или на кухонных весах. Заранее достаньте яйца, чтобы они были комнатной температуры.
In a separate bowl, beat eggs with sugar until foamy. Add vegetable oil and kefir, mix everything again with a mixer at low speed.
В отдельной миске взбейте яйца с сахаром до образования пены. Добавьте растительное масло и кефир, еще раз все перемешайте миксером на небольшой скорости.
In a bowl, combine semolina, flour, baking powder, baking soda and salt, stir. Combine all the ingredients from the two bowls and mix together well again.
В миске смешайте манку, муку, разрыхлитель, соду и соль, перемешайте. Соедините все ингредиенты из двух мисок и еще раз хорошо перемешайте вместе.
Prepare the apples. Wash, remove the core and cut into small cubes. Combine with the dough into one mass.
Подготовьте яблоки. Помойте, извлеките сердцевину и нарежьте на мелкие кубики. Соедините с тестом в одну массу.
Line a mold (it is better to use 26 cm) with parchment. Place the dough with apples into it and distribute evenly. Bake for 40-45 minutes at 180℃ on top/bottom mode.
Форму (лучше использовать 26 см) застелите пергаментом. Выложите в нее тесто с яблоками и распределите равномерно. Выпекайте 40-45 минут при температуре 180℃ на режиме верх/низ.
When serving, decorate the charlotte with candied fruits; they will create a festive mood.
Украсьте шарлотку при подаче цукатами, они создадут праздничное настроение.