Prepare all ingredients. Remove fat, veins and membranes from pork. Rinse the green onions and dry with a paper towel. Hard-boil a quail egg: place it in boiling water and cook for 6 minutes, then sharply lower it into ice water and peel.
Подготовьте все ингредиенты. У свинины удалите жир, жилки и пленки. Зеленый лук ополосните и просушите бумажным полотенцем. Перепелиное яйцо сварите вкрутую: закиньте его в кипящую воду и варите 6 минут, затем резко опустите в ледяную воду и очистите.
Chop the green onions into rings.
Зеленый лук порубите колечками.
Pound the pork with a mallet or the flat side of a knife to a thickness of 5 mm.
Свинину отбейте молоточком или плоской стороной ножа до толщины 5 мм.
Salt and pepper the chops. Roll in curry.
Посолите и поперчите отбивные. Обваляйте в карри.
Then dip the pork chops in the egg and coat in the curry again.
Затем обмакните свиные отбивные в яйцо и снова обваляйте в карри.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the pork for 5 minutes on each side. Ready.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и обжарьте свинину по 5 минут с каждой стороны. Готово.
Garnish the dish with green onions and quail egg.
Украсьте блюдо зеленым луком и перепелиным яйцом.
Serve boiled basmati rice and fresh vegetables as a side dish with the pork.
Подайте к свинине в качестве гарнира отварной рис басмати и свежие овощи.