Clean the langoustines: remove the head if they were with the head, carefully make a cut along the back along the shell with scissors to the base of the tail and remove the shell under running water and rinse the meat. There should be a clean white body with a tail.
Очистите лангустины: уберите голову если они были с головой, аккуратно вдоль спинки сделайте разрез по панцирю ножницами до основания хвоста и под струей воды снимите панцирь и промойте мясо. Должно остаться беленько чистое тельце с хвостом.
Marinate the langoustines: 1 tablespoon of olive oil, 1 clove of garlic, crushed with the flat side of a knife, the juice of a lemon wedge and a coarsely chopped sprig of parsley. Place our langoustines in this marinade and leave for as long as you have time. From 5 minutes or longer.
Замаринуйте лангустинов: 1 столовая ложка оливкового масла, 1 зубчик чеснока, раздавленный плоской стороной ножа, сок дольки лимона и крупно порубленная веточка петрушки. В этот маринад положите наши лангустины и оставьте — на столько сколько у вас есть времени. От 5 минут и дольше.
Heat a heavy frying pan with a drizzle of olive oil. After the surface has warmed up well, lay out our langoustines. Fry them on one side over medium-high heat for 2 minutes.
Разогрейте толстостенную сковороду с каплей оливкового масла. После того как поверхность хорошо прогреется — выложите наши лангустины. На средне-большом огне 2 минуты обжарьте их на одной стороне.
At the same time, beat an egg in a cup, add a little salt and immediately add a little butter.
Параллельно взбейте в чашке яйцо, добавьте немного соли и сразу сюда же положите немного сливочного масла.
Turn our langoustines over to the other side. Keep on fire for 1 minute and pour in beaten egg.
Переверните наши лангустины на другую сторону. Подержите на огне 1 минуту и залейте взбитым яйцом.
When the omelette begins to harden, carefully use a whisk to gather its edges in a circle towards the center - the omelette forms a light scramble. Make sure it remains soft and turn off the heat.
Когда омлет начнет застывать, аккуратно венчиком соберите его края по кругу к центру — омлет образует легкий скрамбл. Смотрите, чтобы он оставался мягким, и выключите огонь.
Fresh cucumber and parsley are an excellent accompaniment. And crispy toast with Parmesan and coffee is also a great addition to breakfast. Good morning everyone and have a wonderful breakfast!
Свежий огурец и петрушка идут отличным аккомпанементом. И также отлично дополнит завтрак хрустящий тост с пармезаном и кофе. Всем добрейшего утра и красивых завтраков!