Wash the cucumbers and mushrooms. Boil the potatoes and eggs, let them cool and peel them. Peel the onions. Rinse the dill and chop finely. Prepare a deep salad bowl or bowl.
Помойте огурцы и шампиньоны. Сварите картофель и яйцо, дайте им остыть и почистите. Очистите репчатый лук. Зелень укропа ополосните и мелко нарубите. Подготовьте глубокую салатницу или миску.
Prepare the fry. Finely chop the onion, cut the champignons into thin slices. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion and mushrooms for 5-7 minutes until golden brown.
Приготовьте поджарку. Мелко нарежьте лук, порежьте шампиньоны на тонкие дольки. Разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте лук вместе с грибами в течение 5-7 минут до золотистого цвета.
Make a salad. Cut the cucumbers and potatoes into cubes, chop the eggs. Mix onions, mushrooms, eggs, potatoes and cucumbers in a salad bowl, add mayonnaise and mix.
Сделайте салат. Огурцы и картофель нарежьте кубиками, яйца измельчите. Смешайте в салатнице лук, грибы, яйца, картофель и огурцы, добавьте майонез и перемешайте.
Garnish the finished salad with fresh dill.
Готовый салат украсьте свежей зеленью укропа.