Peel the garlic, wash the cucumbers, cover with cold water and leave for 2 hours. Trim both ends of the cucumbers and cut the garlic into halves. Rinse the dill and divide it into small branches. Wash jars and lids thoroughly with baking soda.
Почистите чеснок, огурцы помойте, залейте холодной водой и оставьте на 2 часа. Обрежьте огурцы с обоих концов, чеснок порежьте на половинки. Зелень укропа ополосните и разделите на маленькие веточки. Хорошо вымойте с пищевой содой банки и крышки.
Place cucumbers in jars. Place half the dill and garlic at the bottom of the jars, place the cucumbers vertically on top. Place the remaining dill and garlic on top.
Сложите огурцы в банки. Уложите половину укропа и чеснока на дно банок, сверху вертикально поставьте огурцы. Сверху положите остатки укропа и чеснока.
Prepare the brine. Dissolve 2 tbsp. salt in water and leave for 10 minutes. There should be enough water to fill the entire jar. Then pour the brine into the jars, close them with lids and put them in the refrigerator for about 1 month.
Приготовьте рассол. Растворите 2 ст.л. соли в воде и оставьте на 10 минут. Воды должно быть столько, чтобы вся банка была заполнена. Затем налейте рассол в банки, закройте их крышками и уберите в холодильник примерно на 1 месяц.
Serve cold-cooked pickles with meat stewed with potatoes.
Подавайте соленые огурцы, приготовленные холодным способом, к тушеному с картошкой мясу.