Prepare ingredients for ratatouille soup. Prepare chicken broth. Peel the onions and garlic. Cut the onion into cubes, finely chop the garlic. Wash zucchini, eggplant, tomatoes, zucchini and also cut into cubes. Tip: Sweet onion varieties include Stuttgarter Riesen, Exhibition, Bessonovsky, Timiryazevsky, Carmen, Baron.
Подготовьте продукты для супа рататуй. Приготовьте куриный бульон. Почистите лук и чеснок. Лук порежьте кубиками, чеснок мелко порубите. Цукини, баклажан, помидоры, кабачок помойте и тоже порежьте кубиками Совет: К сладким сортам лука относятся Штутгартер Ризен, Эксибишен, Бессоновский, Тимирязевский, Кармен, Барон.
Prepare ratatouille soup. Fry the onion in olive oil until slightly translucent for about 5 minutes, add garlic and stir. Cook for another 1 minute. Add salt, pepper and herbes de Provence. Stir. Add zucchini, eggplant, zucchini, cook for 5-6 minutes until the vegetables are soft. Add tomatoes, fry for 3-4 minutes.
Приготовьте суп рататуй. Обжарьте лук до легкой прозрачности в оливковом масле минут 5, добавьте чеснок, перемешайте. Жарьте еще 1 минуту. Добавьте соль, перец и прованские травы. Перемешайте. Вложите цукини, баклажан, кабачок, готовьте минут 5-6, пока овощи не станут мягкими. Добавьте помидоры, жарьте 3-4 минуты.
Finish cooking the soup. Add tomato paste, beans, chicken broth and mix everything. Let it boil, then reduce the heat to low and simmer for another 20 minutes.
Завершите приготовление супа. Добавьте томатную пасту, фасоль, влейте куриный бульон и все перемешайте. Дайте закипеть, потом убавьте огонь до минимального и варите еще 20 минут.
Serve the finished ratatouille soup with black bread and croutons.
Готовый суп рататуй подавайте с черным хлебом и гренками.