Prepare ingredients for ratatouille with minced meat. Cut the meat into medium pieces. Wash and dry the vegetables. Peel the potatoes and garlic. Cut eggplants, zucchini, tomatoes, potatoes into slices approximately 1 cm thick. Tip: Choose young zucchini and eggplant for cooking. It is advisable that all vegetables be the same diameter.
Подготовьте продукты для рататуя с фаршем. Мясо нарежьте на средние кусочки. Овощи вымойте и просушите. Почистите картофель и чеснок. Баклажаны, кабачки, помидоры, картошку нарежьте кружочками толщиной примерно 1 см. Совет: Выбирайте для приготовления молодые кабачки и баклажаны. Желательно, чтобы все овощи были одинакового диаметра.
Prepare the minced meat. Grind the meat in a blender with the egg. Salt, pepper, stir.
Подготовьте фарш. Мясо измельчите в блендере с яйцом. Посолите, поперчите, перемешайте.
Prepare ratatouille with meat. Place a slice of potato on a piece of eggplant and spread with minced chicken. Cover with a ring of zucchini and tomato. Place the dough in a greased baking dish, edge up. Do the same with other vegetables and minced meat. Lightly salt the top of the vegetables. The result should be a composition in the form of beads.
Приготовьте рататуй с мясом. На кусочек баклажана положите ломтик картофеля, намажьте куриный фарш. Накройте колечком кабачка и помидора. Выложите заготовку в форму для запекания, смазанную маслом, ребром вверх. То же самое проделайте с другими овощами и фаршем. Слегка посолите сверху овощи. В итоге должна получиться композиция в виде бус.
Make tomato filling. Combine tomatoes, garlic and salt in a blender.
Сделайте томатную заливку. В блендере смешайте помидоры, чеснок и соль.
Prepare ratatouille with minced meat. Pour the tomato-garlic sauce over the ratatouille in a baking dish. Sprinkle oregano and thyme on top. Bake at 180 degrees for 30-35 minutes.
Приготовьте рататуй с фаршем. Залейте рататуй в форме для запекания томатно-чесночным соусом. Посыпьте сверху орегано и тимьяном. Запекайте при 180 градусах 30-35 минут.
Serve the finished ratatouille with meat, garnished with fresh basil leaves.
Подавайте готовый рататуй с мясом, украсив свежими листиками базилика.