Rinse tomatoes, dill, parsley, cilantro, and garlic arrows well. Peel the garlic and onions. Prepare a bag for aging tomatoes in brine.
Помидоры, зелень укропа, петрушки, кинзы, стрелки чеснока хорошо промойте. Чеснок и репчатый лук почистите. Подготовьте пакет для выдерживания помидоров в рассоле.
Prepare the tomatoes. Remove the stem from each tomato. Cut the tomatoes into 4 parts. Carefully remove the pulp with a spoon into a separate bowl.
Подготовьте помидоры. У каждого томата удалите плодоножку. Разрежьте помидоры на 4 части. Аккуратно ложкой удалите мякоть в отдельную посуду.
Prepare the brine. Squeeze the garlic through a press. Mix the tomato pulp with garlic, salt and sugar.
Приготовьте рассол. Чеснок выдавите через пресс. Смешайте мякоть от помидоров с чесноком, солью и сахаром.
Place the tomatoes in the brine. Coarsely chop the dill, parsley, cilantro and garlic arrows. Cut the onion into half rings. Place quartered tomatoes, herbs, onions in a bag and add brine. Tie the bag and shake well. Leave for 2 hours in the refrigerator.
Положите помидоры в рассол. Укроп, петрушку, кинзу и стрелки чеснока крупно порежьте. Лук порежьте полукольцами. В пакет сложите четвертинки помидоров, зелень, лук и добавьте рассол. Завяжите пакет, хорошо потрясите. Оставьте на 2 часа в холодильнике.
Serve lightly salted tomatoes with Borodino bread, which can be dipped in brine.
Подавайте малосольные помидоры с бородинским хлебом, который можно макать в рассол.