To prepare the salad, boil the potatoes and chicken fillet in advance. Place the washed potatoes in a saucepan, add water, bring to a boil, add salt and cook over medium heat for about 20 minutes. Then drain the water, dry the potatoes and cool. Boil the chicken fillet in salted water for 30 minutes after boiling, remembering to remove the scale.
Для приготовления салата заранее отварите картофель и куриное филе. Вымытый картофель сложите в кастрюлю, залейте водой, доведите до кипения, посолите и варите на среднем огне примерно 20 минут. Затем воду слейте, картофель подсушите и остудите. Куриное филе отварите в подсоленной воде в течение 30 минут после закипания, не забыв снять накипь.
Chop the salad ingredients. Peel the boiled potatoes. Cut the potatoes and pickled cucumbers into small cubes. Finely chop the cooled chicken fillet. Cut the purple onions into half rings, wash the green onions, dry with paper towels and chop.
Нарежьте ингредиенты для салата. Вареный картофель очистите от шкурки. Картофель и маринованные огурцы порежьте небольшими кубиками. Остывшее куриное филе мелко нарежьте. Фиолетовый репчатый рук порежьте полукольцами, перья зеленого лука вымойте, обсушите бумажными полотенцами и измельчите.
Mix the salad. Place chopped potatoes, pickled cucumbers, chicken fillet, green and purple onions in a deep salad bowl. Add green peas to them and season the salad with mayonnaise. Mix thoroughly and gently and leave to brew for 10-15 minutes.
Смешайте салат. В глубокий салатник выложите нарезанные картофель, маринованные огурцы, куриное филе, зеленый и фиолетовый лук. Добавьте к ним зеленый горошек и заправьте салат майонезом. Тщательно и аккуратно перемешайте и оставьте настояться на 10-15 минут.
A nutritious salad with pickled cucumbers and peas can be served as a separate dish. Serve the salad to the table in a deep salad bowl, and sprinkle sesame seeds and white bread croutons on top.
Питательный салат с маринованными огурцами и горошком можно подать как самостоятельное блюдо. Подавайте салат к столу в глубоком салатнике, а сверху посыпьте зернами кунжута и сухариками из белого хлеба.