Wash the cucumbers and trim the ends on both sides. Wash the hot peppers. Peel the carrots and garlic and rinse. Prepare 0.5 liter jars and lids for preservation. Sterilize jars in advance. Boil the potatoes in salted water and mash them by adding butter.
Помойте огурцы и обрежьте с двух сторон кончики. Помойте острый перец. Очистите от кожуры морковь и чеснок, промойте. Подготовьте банки емкостью 0,5 литра и крышки для консервации. Банки заранее простерилизуйте. Отварите картофель в подсоленной воде и приготовьте из него пюре, добавив сливочное масло.
Prepare the cucumbers. Cut the cucumbers into cubes measuring 3x5 cm. Place the cucumber slices in a deep bowl and add salt. Let stand for 60 minutes and drain off any remaining liquid.
Подготовьте огурцы. Порежьте огурцы на брусочки размером 3х5 см. Сложите ломтики огурца в глубокую миску и посолите. Дайте постоять 60 минут и слейте образовавшуюся жидкость.
Prepare your canning ingredients. Place a dry frying pan on the fire and fry the sesame seeds over low heat for 3-4 minutes. Cut the hot pepper into rings. Grate the garlic on a fine grater. Grate the carrots on a Korean grater. Combine all ingredients in a bowl with cucumbers. Add paprika, sugar, salt, sesame seeds, soy sauce, vinegar.
Приготовьте ингредиенты для консервирования. Поставьте сухую сковороду на огонь и на медленном огне обжарьте кунжут 3-4 минуты. Острый перец нарежьте колечками. Чеснок натрите на мелкой терке. Морковь натрите на корейской терке. Все ингредиенты соедините в миске с огурцами. Добавьте паприку, сахар, соль, кунжут, соевый соус, уксус.
Preserve the salad. Pour vegetable oil into a pan and heat it. Pour the oil into the food mixture in a bowl. Mix thoroughly. Distribute the salad among the jars, cover with lids, and sterilize for 30 minutes. Roll up the jars and cover the preserves with a blanket. Wait until everything cools down and store the jars of salad.
Законсервируйте салат. Налейте растительное масло в кастрюлю и раскалите его. Залейте масло в смесь продуктов в миске. Тщательно перемешайте. Салат распределите по банкам, прикройте крышками, простерилизуйте 30 минут. Закатайте банки, укутайте консервацию одеялом. Дождитесь, пока все остынет, и уберите банки с салатом на хранение.
Serve Korean pickled cucumbers with mashed potatoes.
Подавайте маринованные огурцы по-корейски с картофельным пюре.