Thaw the crab sticks. Rinse the eggs and boil hard for 10-12 minutes, cool and peel. Peel the onion and rinse. Wash the dill and dry. Wash the green onions and chop finely.
Разморозьте крабовые палочки. Промойте яйца и отварите вкрутую 10-12 минут, остудите и очистите от скорлупы. Очистите лук от кожуры и промойте. Промойте укроп и просушите. Зеленый лук помойте и мелко нарубите.
Cut the ingredients. Cut boiled eggs and pickled cucumbers into cubes. Finely chop the onion. Peel the crab sticks from the film and cut into cubes. Finely chop the dill. Transfer the ingredients to a deep bowl and stir.
Порежьте ингредиенты. Нарежьте кубиками вареные яйца и маринованные огурцы. Мелко порежьте лук. Очистите крабовые палочки от пленки, порежьте кубиками. Мелко порубите укроп. Переместите продукты в глубокую миску и перемешайте.
Dress the salad. Pour spices in the form of dry herbs, ground black pepper, and garlic powder into the salad bowl. Stir, add mayonnaise. Add salt to taste. Stir gently. Place the salad in the refrigerator for 30 minutes.
Заправьте салат. Засыпьте в салатник специи в виде сухих трав, черного молотого перца, чесночного порошка. Перемешайте, добавьте майонез. Посолите по вкусу. Аккуратно перемешайте. Поставьте салат в холодильник на 30 минут.
When serving, sprinkle the crab salad with pickled cucumber with finely chopped green onions.
При подаче посыпьте крабовый салат с маринованным огурцом мелко нарезанным зеленым луком.