Rinse rice and vegetables.
Промойте рис и овощи.
Prepare the roast. Chop cucumbers, onions and carrots. Fry in a frying pan with oil for 3-5 minutes.
Приготовьте зажарку. Нарежьте огурцы, лук и морковь. Обжарьте на сковороде с маслом 3-5 минут.
Make some soup. Cut the chicken into medium pieces and place in a pan with water. After boiling, cook for 30 minutes. Next, cut the potatoes into cubes and add to the broth along with the rice. Cook for another 15 minutes. Then put the roast in the pan, add salt and pepper, stir and turn off the stove. Cover the pan with a lid and let the soup simmer for 10 minutes.
Сварите суп. Нарежьте курицу средними кусочками и положите в кастрюлю с водой. После закипания варите 30 минут. Далее нарежьте картофель кубиками и добавьте в бульон вместе с рисом. Варите еще 15 минут. Затем положите в кастрюлю зажарку, посолите и поперчите, перемешайте и выключите плиту. Накройте кастрюлю крышкой и дайте супу настояться 10 минут.
Serve pickle with herbs. For example, with parsley or dill.
Подавайте рассольник с зеленью. Например, с петрушкой или укропом.