Wash and peel the vegetables, boil the eggs, cool and peel. Prepare a glass or ceramic salad bowl. Wash and chop the parsley.
Помойте и почистите овощи, сварите яйца, остудите и очистите от скорлупы. Приготовьте стеклянный или керамический салатник. Помойте и измельчите зелень петрушки.
Chop ingredients for salad. Grate the carrots on a coarse grater and fry in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes. Cut the onion into halves of rings, eggs and cucumbers into cubes, pass the garlic through a press.
Измельчите продукты для салата. Натрите морковь на крупной терке и обжарьте на сковороде с растительным маслом в течение 5 минут. Лук нарежьте половинками колец, яйца и огурцы кубиками, чеснок пропустите через пресс.
Make a salad. Place the chopped ingredients in a salad bowl. Add mayonnaise and stir.
Сделайте салат. Сложите измельченные продукты в салатник. Добавьте майонез и перемешайте.
Garnish the salad with fresh parsley when serving.
Украсьте салат свежей зеленью петрушки при подаче.