Wash the cucumbers and dill. Prepare a pickling bag.
Помойте огурцы и укроп. Приготовьте пакет для засолки.
Prepare food for pickling. Cut off the ends of the cucumbers. Pass the garlic through a press. Chop the dill with a knife.
Подготовьте продукты для засолки. Отрежьте у огурцов кончики. Чеснок пропустите через пресс. Зелень укропа измельчите ножом.
Pickle the cucumbers. Place the cucumbers in a bag, add chopped dill and garlic. Then add sugar and salt, tie the bag and shake it gently to mix everything. Place the bag in a cool, dark place for 4 hours.
Засолите огурцы. Сложите огурцы в пакет, добавьте измельченные укроп и чеснок. Затем положите сахар и соль, завяжите пакет и аккуратно потрясите его, чтобы всё перемешалось. Уберите пакет в прохладное темное место на 4 часа.
You can make great sandwiches with pickles. To do this, spread the bread with butter, place a slice of ham and a slice of cucumber on top.
Можно сделать отличные бутерброды с солеными огурцами. Для этого намажьте хлеб сливочным маслом, положите ломтик ветчины, а сверху — кусочек огурца.