Wash the meat, remove excess fat, films and veins, cut into small pieces of the same size. If the pickles have thick skin, cut it off. Slice the cucumbers and squeeze out the brine. Peel the onion and garlic, chop finely. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop.
Мясо вымойте, удалите лишний жир, пленки и жилы, нарежьте небольшими кусочками одинакового размера. Если у соленых огурцов толстая кожица, срежьте ее. Нарежьте огурцы, отожмите от рассола. Лук и чеснок очистите, мелко нарежьте. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Cook the meat. Heat oil in a frying pan, add pork, onion and garlic. Fry on all sides until golden brown, about 5-7 minutes. Then pour in water; it should cover the bottom of the pan. Cover with a lid and simmer over low heat for about 10 minutes.
Приготовьте мясо. На сковороде нагрейте масло, выложите свинину, добавьте лук и чеснок. Обжаривайте со всех сторон до золотистой корочки примерно 5-7 минут. Затем влейте воду, она должна покрыть дно сковороды. Накройте крышкой и тушите на слабом огне около 10 минут.
Add cucumbers. Add cucumbers to the frying pan with the meat, stir.
Добавьте огурцы. Огурцы добавьте в сковороду к мясу, перемешайте.
Make the sauce. Sift flour through a sieve into a deep bowl, add sour cream, mix thoroughly.
Сделайте соус. В глубокую миску через сито просейте муку, добавьте сметану, тщательно перемешайте.
Add sauce to meat and vegetables. Pour the resulting sauce into the frying pan, season the contents with salt and pepper, and stir. Cover with a lid and simmer for 3 minutes. Turn off the heat and let sit for about 5 minutes.
Добавьте к мясу с овощами соус. Полученный соус влейте в сковороду, приправьте содержимое солью, перцем, перемешайте. Накройте крышкой и томите 3 минуты. Выключите огонь и дайте настояться около 5 минут.
Serve the fried pickled cucumber salad hot, first sprinkled with chopped herbs.
Салат из жареных соленых огурцов подавайте к столу горячим, предварительно посыпав измельченной зеленью.