Wash the cucumbers to remove any dirt, check for spoiled areas, and replace the cucumber if necessary. Trim the ends of the cucumbers. Peel the garlic cloves and pass them through a press. Wash the dill and shake off the water. Finely chop the dill.
Промойте огурцы от загрязнений, проверьте, нет ли испорченных мест, при необходимости замените огурец. Обрежьте у огурцов кончики. Снимите с зубчиков чеснока кожицу и пропустите его через пресс. Вымойте укроп и стряхните с него воду. Мелко порубите укроп.
Prepare your food. Cut the cucumbers lengthwise into halves and place them in a deep plate. Mix dill and chopped garlic in a separate container, add salt and sugar. Add the pickling mixture to the cucumbers and mix everything so that the cucumbers are completely covered with the mixture.
Подготовьте продукты. Нарежьте огурцы вдоль на половинки и положите их в глубокую тарелку. Смешайте в отдельной емкости укроп и измельченный чеснок, добавьте к ним соль и сахар. Выложите засолочную смесь к огурцам и все перемешайте, чтобы огурцы были полностью покрыты смесью.
Pickle the cucumbers. Pour vegetable oil over the top of the cucumbers. Mix everything and put it in the refrigerator for 2 hours. Turn the cucumbers every half hour.
Засолите огурцы. Полейте растительным маслом огурцы сверху. Перемешайте всё и уберите в холодильник на 2 часа. Каждые полчаса переворачивайте огурцы.
Make a simple cucumber sandwich. Spread the bread with mayonnaise, put a little onion on it, and a slice of cucumber on top.
Приготовьте простой бутерброд с огурцами. Намажьте хлеб майонезом, положите на него немного лука, а сверху — кусочек огурца.