Pour cold water over the cucumbers and hold for about 30 minutes until all the dirt floats to the surface. Rinse the cucumbers under running water and place on a clean towel. Let them dry in a dark place. Trim the ends of the cucumbers. Peel the garlic and pass through a press or finely chop with a knife. Boil the water. Prepare a clean, dry jar and lid.
Залейте огурцы холодной водой и подержите около 30 минут, чтобы всплыла вся грязь. Ополосните огурцы под струей воды и выложите на чистое полотенце. Дайте им обсохнуть в темном месте. У огурцов обрежьте кончики. Почистите чеснок и пропустите через пресс или мелко покрошите ножом. Вскипятите воду. Приготовьте чистую сухую банку и крышку.
Place the cucumbers in a jar. Place chopped garlic on the bottom of the jar, then fill it with cucumbers. Add salt, pour in water and close the lid. Shake the jar a little so that the salt is distributed throughout the water, let the water cool and then put the jar in the refrigerator for 6 hours.
Поместите огурцы в банку. Измельченный чеснок положите на дно банки, затем заложите ее огурцами. Добавьте соль, влейте воду и закройте крышкой. Потрясите немного банку, чтобы соль распределилась по всей воде, дайте воде остыть и затем уберите банку в холодильник на 6 часов.
Lightly salted cucumbers are ideal with hot boiled potatoes. Cut them into circles or slices and serve a few with each serving.
Малосольные огурцы идеально подойдут к горячему отварному картофелю. Нарежьте их на кружочки или ломтики и подайте несколько штук к каждой порции.