Wash the zucchini. Peel the onions and garlic cloves. Chop the onion into half rings and chop the garlic in a press. Rinse the dill and dry it on a clean towel, chop it finely. Prepare a thick, durable pickling bag.
Помойте кабачки. Очистите лук и зубчики чеснока от шелухи. Лук нашинкуйте полукольцами, а чеснок измельчите в прессе. Промойте укроп и просушите его на чистом полотенце, мелко порежьте. Приготовьте плотный прочный пакет для засолки.
Prepare the zucchini for pickling. Cut the zucchini into slices.
Подготовьте кабачки к засолке. Нарежьте кабачки кружочками.
Pickle the zucchini. Place vegetables and herbs in a bag, add salt and sugar. Then tie the bag, shake it and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Засолите кабачки. Сложите овощи и зелень в пакет, добавьте соль и сахар. Затем завяжите пакет, встряхните его и уберите в холодильник на 30 минут.
Make unusual sandwiches by buttering the bread and placing a slice of ham and a couple of slices of lightly salted zucchini on top.
Сделайте необычные бутерброды, помазав хлеб маслом и уложив сверху ломтик ветчины и пару кружочков малосольного кабачка.