Wash cucumbers, tomatoes, dill and parsley well under running water. Cut off the ends of the cucumbers. Remove the stems from the tomatoes. Peel the garlic cloves and crush each clove of garlic with a knife. Prepare a pickling bag.
Огурцы, помидоры, укроп и петрушку хорошо вымойте под струей воды. У огурцов отрежьте кончики. У томатов удалите плодоножки. Зубчики чеснока очистите от кожицы, каждую дольку чеснока раздавите ножом. Подготовьте пакет для засолки.
Prepare vegetables for pickling. Coarsely chop cucumbers and tomatoes. Finely chop the dill and parsley along with the stems.
Подготовьте овощи к засолке. Крупно нарежьте огурцы, помидоры. Мелко покрошите вместе со стеблями укроп и петрушку.
Pickle cucumbers and tomatoes. Place cucumbers, tomatoes, garlic, dill and parsley in a bag. Add salt and red pepper. Tie the bag. Shake well. Leave for 2 hours.
Засолите огурцы и помидоры. Сложите в пакет огурцы, помидоры, чеснок, укроп и петрушку. Добавьте соль и красный перец. Завяжите пакет. Хорошо встряхните. Оставьте на 2 часа.
Serve lightly salted cucumbers and tomatoes with chicken kebab.
Подавайте малосольные огурцы и помидоры с шашлыком из курицы.