Wash the zucchini, dill and parsley, remove spoiled fragments. Peel the garlic cloves. Prepare convenient dishes for preparing brine and for pickling.
Кабачки, укроп и петрушку вымойте, удалите испорченные фрагменты. Почистите зубчики чеснока от шелухи. Подготовьте удобную посуду для приготовления рассола и для засолки.
Boil the brine. Heat water in a saucepan until it boils, add salt, sugar, black pepper, bay leaf, cloves and coriander. Mix well and cook the brine for about 5 minutes.
Сварите рассол. Нагрейте в кастрюле воду до кипения, добавьте соль, сахар, черный перец, лавровый лист, гвоздику и кориандр. Хорошо перемешайте и варите рассол около 5 минут.
Prepare the zucchini and greens. Thinly slice the zucchini. Chop the dill and parsley coarsely. Cut each clove of garlic into 2-3 parts.
Подготовьте кабачки и зелень. Кабачок тонко нарежьте. Укроп и петрушку нарежьте крупно. Каждый зубчик чеснока разрежьте на 2-3 части.
Submerge the zucchini in the brine. Place zucchini, herbs, and garlic in a pickling bowl. Mix well. Pour in hot brine. Stir again. Leave for 5 hours until ready.
Погрузите кабачки в рассол. В посуду для засолки выложите кабачки, зелень, чеснок. Хорошо перемешайте. Залейте горячим рассолом. Еще раз перемешайте. Оставьте на 5 часов до готовности.
Serve lightly salted zucchini over fried potatoes.
Подавайте малосольные кабачки в добавление к жареному картофелю.