Wash the cucumbers, dill and garlic arrows thoroughly. Peel the garlic. Prepare dishes for preparing the saline solution and for pickling.
Огурцы, укроп и стрелки чеснока тщательно вымойте. Почистите чеснок. Подготовьте посуду для приготовления солевого раствора и для засолки.
Prepare food for pickling. Cut off the stems of the cucumbers. Coarsely chop the dill and garlic arrows. Crush the garlic cloves with a knife.
Подготовьте продукты к засолке. У огурцов отрежьте хвостики. Крупно нарежьте укроп и стрелки чеснока. Зубчики чеснока раздавите ножом.
Make the brine. Dissolve salt in hot water. Add to mineral water and mix gently.
Сделайте рассол. Соль растворите в горячей воде. Добавьте к минеральной воде и аккуратно перемешайте.
Pickle the cucumbers. Place half of the dill, a garlic clove, one bay leaf, half of the crushed garlic and mustard seeds in a pickling bowl. Place half the cucumbers on top. Repeat layers of herbs, spices and cucumbers. Fill with brine. Close the lid. Leave for one day at room temperature. Then put it in the refrigerator for one day.
Засолите огурцы. В посуду для засолки выложите половину укропа, стрелок чеснока, один лавровый лист, половину раздавленного чеснока и зерен горчицы. Сверху положите половину огурцов. Повторите слои трав, специй и огурцов. Залейте рассолом. Закройте крышкой. Оставьте на один день при комнатной температуре. Затем уберите на один день в холодильник.
Serve lightly salted cucumbers in mineral water with pork shish kebab.
Подавайте малосольные огурцы на минеральной воде с шашлыком из свинины.