Rinse the cucumbers and dill well. Peel the garlic. Cut off the ends of the cucumbers and cut each into 4 pieces lengthwise. Cut each clove of garlic into 2-3 parts. Coarsely chop the dill along with the stems. Prepare a pan for pickling.
Огурцы и укроп хорошо промойте. Чеснок почистите. У огурцов отрежьте кончики, разрежьте каждый на 4 части вдоль. Каждую дольку чеснока разрежьте на 2–3 части. Укроп крупно нарежьте вместе со стеблями. Подготовьте кастрюлю для засолки.
Prepare the brine. Add salt, honey, coriander to cold water, squeeze out half a lemon. Mix well.
Приготовьте рассол. Добавьте в холодную воду соль, мед, кориандр, выдавите половинку лимона. Хорошо перемешайте.
Pickle the cucumbers. Place cucumbers, garlic and dill evenly into the pan. Add peppercorns. Fill with brine. Leave to infuse for 5 hours in the refrigerator.
Засолите огурцы. В кастрюлю равномерно уложите огурцы, чеснок и укроп. Добавьте перец горошком. Залейте рассолом. Оставьте настаиваться на 5 часов в холодильнике.
Serve lightly salted cucumbers with a serving of baked potatoes.
Подавайте малосольные огурцы с порцией запеченного картофеля.