Wash the tomatoes and dill, peel the garlic. Prepare a marinade bag.
Помойте помидоры и укроп, почистите чеснок. Приготовьте пакет для маринада.
Prepare the ingredients for the marinade. Pass the garlic through a press and finely chop the dill. Measure out the required amount of sugar and salt.
Подготовьте продукты для маринада. Пропустите чеснок через пресс и мелко порежьте укроп. Отмерьте необходимое количество сахара и соли.
Marinate the tomatoes. Place the tomatoes and ingredients for the marinade in a bag, tie it and shake it gently to mix everything inside. Place the bag in the refrigerator for 4 hours.
Замаринуйте помидоры. Сложите помидоры и ингредиенты для маринада в пакет, завяжите его и аккуратно встряхните, чтобы внутри всё перемешалось. Уберите пакет в холодильник на 4 часа.
Serve pickled tomatoes as an accompaniment to grilled sausages and mashed potatoes.
Подавайте маринованные помидоры в качестве дополнения к жареным колбаскам с картофельным пюре.