Wash and peel the vegetables. Pass the garlic through a press, finely chop the dill with a knife.
Помойте и почистите овощи. Чеснок пропустите через пресс, укроп мелко порубите ножом.
Prepare your ingredients. Cut the zucchini into cubes, place them in a deep bowl, add chopped dill and garlic. Then pour in the oil and vinegar, add sugar, salt and pepper. Mix everything and leave for 60 minutes.
Подготовьте ингредиенты. Нарежьте кабачки кубиками, положите их в глубокую посуду, добавьте измельченные укроп и чеснок. Затем влейте масло и уксус, добавьте сахар, соль и перец. Перемешайте всё и оставьте на 60 минут.
Marinate the zucchini. Transfer the products into a jar and fill with the released juice. Close the lid tightly. Store the jar in a dry, dark place.
Замаринуйте кабачки. Переложите продукты в банку и залейте выделившимся соком. Плотно закройте крышкой. Банку храните в сухом темном месте.
Serve zucchini as a side dish of boiled rice.
Подавайте кабачки как дополнение к гарниру из отварного риса.