Boil and peel the eggs, peel the onion and squid fillet. Wash and finely chop the parsley. Prepare a salad bowl.
Сварите и очистите яйца, почистите лук и филе кальмара. Вымойте и мелко порежьте зелень петрушки. Приготовьте салатник.
Prepare your ingredients. Place the pan with the squid over medium heat, bring to a boil and cook for 3 minutes. Cut the cucumbers and squid fillet into strips, chop the onion, and grate the eggs.
Подготовьте ингредиенты. Поставьте кастрюлю с кальмаром на средний огонь, доведите до кипения и варите 3 минуты. Нарежьте огурцы и филе кальмара соломкой, лук измельчите, а яйца натрите на терке.
Make a salad. Place the prepared ingredients in a salad bowl. Add salt, pepper and mayonnaise, and then mix everything thoroughly.
Сделайте салат. Сложите подготовленные продукты в салатник. Добавьте соль, перец и майонез, а затем тщательно всё перемешайте.
Garnish the salad with chopped parsley when serving.
Украсьте салат при подаче нарезанной петрушкой.