Rinse the beef, boil for 2 hours, cool. Wash the Chinese cabbage and remove the top leaves. Get a deep salad bowl.
Говядину промойте, отварите в течение 2 часов, остудите. Пекинскую капусту промойте, удалите верхние листья. Достаньте глубокую салатницу.
Prepare the dressing. Mix vegetable oil, salt, pepper, and mustard in a separate bowl. Let the dressing sit for 10 minutes.
Приготовьте заправку. Смешайте в отдельной посуде растительное масло, соль, перец, горчицу. Дайте заправке настояться 10 минут.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the beef, Chinese cabbage and cucumbers into thin strips, mix in a salad bowl, add green peas.
Приготовьте ингредиенты для салата. Говядину, пекинскую капусту и огурцы нарежьте тонкой соломкой, смешайте в салатнице, добавьте зеленый горошек.
Dress the salad. Add dressing to the salad bowl and mix well.
Заправьте салат. Добавьте в салатницу заправку, хорошо перемешайте.
Serve beef with pickled cucumbers, garnished with a sprig of fresh dill.
Подавайте говядину с маринованными огурцами, украсив веточкой свежего укропа.