Wash and dry the fish. Wash and peel the carrots. Peel the onions. Wash fresh dill well. Preheat the oven to 120 degrees. Prepare a deep baking pan or baking dish. Sterilize jars and storage lids.
Рыбу помойте и обсушите. Морковь помойте и почистите. Репчатый лук почистите. Свежий укроп хорошо помойте. Разогрейте духовку до 120 градусов. Подготовьте глубокий противень или форму для запекания. Простерилизуйте банки и крышки для хранения.
Prepare the marinade. Grate the carrots on a coarse grater. Finely chop the onion. Fry the onions and carrots in a small amount of vegetable oil for 5 minutes. Add tomato paste. Simmer for another 5 minutes. Add salt, pepper, fish seasoning, remaining vegetable oil, water, bay leaf, bring to a boil and simmer for another 5 minutes. Add vinegar, mix well.
Приготовьте маринад. Морковь натрите на крупной терке. Лук мелко порежьте. На небольшом количестве растительного масла обжарьте лук и морковь в течение 5 минут. Добавьте томатную пасту. Тушите еще 5 минут. Добавьте соль, перец, приправу для рыбы, оставшееся растительное масло, воду, лавровый лист, доведите до кипения и тушите еще 5 минут. Добавьте уксус, хорошо перемешайте.
Prepare the fish. Cut the hake fillet into small pieces. Place on the bottom of a baking dish. Place marinade on top. Simmer in the oven at 120 degrees for 3 hours.
Подготовьте рыбу. Филе хека разрежьте на небольшие куски. Уложите на дно формы для запекания. Сверху выложите маринад. Тушите в духовке при температуре 120 градусов 3 часа.
Preserve the fish. Place the hot fish in the marinade into jars. Close the lids tightly.
Законсервируйте рыбу. Разложите горячую рыбу в маринаде по банкам. Плотно закройте крышками.
Serve fish marinated in tomato on a piece of black bread in the form of a sandwich, garnished with a sprig of fresh dill.
Подавайте рыбу, маринованную в томате, на куске черного хлеба в виде бутерброда, украшенного веточкой свежего укропа.