Wash, boil and peel the potatoes. Wash the cucumbers and parsley. Peel the onion and wash. Prepare a deep salad bowl.
Помойте, отварите и очистите картофель от кожуры. Помойте огурцы и зелень петрушки. Лук очистите от кожуры и помойте. Приготовьте глубокий салатник.
Grind the ingredients. Cut the onion into half rings, cut the pickled cucumbers into thin slices. Cut the potatoes into medium-sized cubes. Finely chop the parsley with a knife.
Измельчите ингредиенты. Порежьте лук полукольцами, маринованные огурцы порежьте на тонкие ломтики. Картофель нарежьте кубиками среднего размера. Зелень петрушки мелко порубите ножом.
Mix the salad. Place all ingredients in a salad bowl. Add ground black pepper to taste. Season the salad with vegetable oil. Stir gently.
Смешайте салат. Сложите все ингредиенты в салатник. Добавьте черный молотый перец по вкусу. Заправьте салат растительным маслом. Аккуратно перемешайте.
Before serving, garnish the salad with olives cut into rings.
Перед подачей украсьте салат маслинами, нарезанными на колечки.