Wash and boil the eggs hard for 7-10 minutes, remove the shells. Wash the green onions, dry and finely chop. Open the can of canned corn and drain the liquid.
Помойте и отварите яйца вкрутую в течение 7-10 минут, очистите от скорлупы. Зеленый лук промойте, просушите и мелко нарежьте. Банку с консервированной кукурузой откройте и слейте жидкость.
Grind the food. Cut the sausage, cucumbers and eggs into medium-sized cubes. Transfer the chopped ingredients into a deep salad bowl.
Измельчите продукты. Порежьте колбасу, огурцы и яйца на кубики среднего размера. Переложите измельченные продукты в глубокий салатник.
Prepare the salad. Add canned corn and season the salad with mayonnaise. Stir gently. Taste and, if necessary, add salt to taste.
Приготовьте салат. Добавьте консервированную кукурузу и заправьте салат майонезом. Аккуратно перемешайте. Попробуйте, и если необходимо — посолите по вкусу.
Place the salad on serving plates and garnish with finely chopped green onions.
Выложите салат на порционные тарелки, украсьте мелко нарезанным зеленым луком.