Rinse the meat. Peel the onion.
Промойте мясо. Лук очистите от шелухи.
Fry the chicken. Cut the meat into medium pieces. Heat the oil in a frying pan and fry the chicken for 10 minutes over medium heat.
Обжарьте курицу. Нарежьте мясо средними кусочками. Нагрейте масло на сковороде и обжаривайте курицу 10 минут на среднем огне.
Prepare the dish. Cut the cucumbers into slices and the onion into half rings. Add chopped onions and cucumbers to the pan with the chicken. Pour in water, salt and pepper. Mix all ingredients, switch the stove to low heat and simmer for 30 minutes.
Приготовьте блюдо. Порежьте огурцы кружочками, а лук полукольцами. Добавьте нарезанные лук и огурцы в сковороду к курице. Влейте воду, посолите и поперчите. Перемешайте все ингредиенты, переключите плиту на минимальный огонь и тушите 30 минут.
Before serving, sprinkle the dish with parsley, dill and basil.
Перед подачей посыпьте блюдо петрушкой, укропом и базиликом.