Rinse the pollock fillet and dry with a paper towel. Peel the red onion. Prepare the remaining ingredients.
Филе минтая ополосните и просушите бумажным полотенцем. Красный лук очистите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the red onion into half rings. Chop the green onions into rings.
Красный лук нарежьте полукольцами. Зеленый лук порубите колечками.
Season the pollock fillet with salt and pepper.
Филе минтая посолите и поперчите.
Roll the fish in flour.
Рыбу обваляйте в муке.
Heat a frying pan with vegetable oil. Saute the red onion for 3 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте красный лук в течение 3 минут.
Then place the fish in the pan and fry it for 5 minutes on each side.
Затем выложите в сковороду рыбу и обжарьте ее по 5 минут с каждой стороны.
Pollock should acquire a beautiful crispy golden crust. You can check the readiness of the fish by lightly pressing on it. If the juice flows out clear, the pollock is ready.
Минтай должен приобрести красивую хрустящую золотистую корочку. Готовность рыбы можно проверить, слегка надавив на нее. Если сок вытекает прозрачный — минтай готов.
Sprinkle the finished dish with green onions and garnish with a slice of lemon. Bon appetit.
Готовое блюдо посыпьте зеленым луком и украсьте долькой лимона. Приятного аппетита.
Place pollock on fresh lettuce leaves. Serve fried potatoes as a side dish with the fish.
Выложите минтай на листья свежего салата. Подайте к рыбе в качестве гарнира жареный картофель.