Peel and chop the garlic.
Очистите и измельчите чеснок.
Fry the garlic in a frying pan, add the minced beef and simmer a little. After 5-7 minutes, add the tomatoes in their own juice, basil, salt and pepper. Simmer everything for 30-40 minutes over low heat.
Обжарьте на сковороде чеснок, добавьте говяжий фарш и немного потушите. Через 5-7 минут добавьте томаты в собственном соку, базилик, соль и перец. Тушите все минут 30-40 на небольшом огне.
Cut the zucchini lengthwise into thin strips, lightly salt and leave for 10 minutes so that they release their water. Then simmer the zucchini petals in a dry frying pan.
Нарежьте цукини вдоль на тонкие полоски, слегка посолите и оставьте минут на 10, чтобы они отдали свою воду. Затем протушите лепестки цукини на сухой сковороде.
In a separate bowl, mix ricotta, hard cheese and egg.
В отдельной миске смешайте рикотту, твердый сыр и яйцо.
Place the minced meat in a baking dish as the bottom layer, cover with the zucchini and apply a layer of curd and cheese mixture. Then sprinkle with mozzarella. Repeat layers until you run out of ingredients. Sprinkle the remaining cheese on top.
В форму для запекания нижним слоем выложите фарш, накройте цукини и слоем нанесите творожно-сырную массу. Затем посыпьте моцареллой. Повторяйте слои, пока не закончатся ингредиенты. Сверху посыпьте оставшимся сыром.
Bake lasagna for 30-40 minutes at 180°C.
Выпекайте лазанью в течение 30-40 минут при 180°С.