Wash and chop the ingredients.
Помойте и нарежьте ингредиенты.
Fry chopped onion and garlic in vegetable oil. Add finely chopped brisket and minced meat and cook until half cooked.
На растительном масле обжарьте измельченный лук и чеснок. Добавьте мелко нарезанную грудинку, фарш, доведите до полуготовности.
Add tomato sauce, oregano, salt, pepper, stir and cook until done. Remove from heat. If necessary, remove excess liquid. Let cool.
Добавьте томатный соус, орегано, соль, перец, перемешайте и доведите до готовности. Снимите с огня. При необходимости удалите лишнюю жидкость. Дайте остыть.
Cut off the top of the loaf. Remove the crumb and brush the well with BBQ sauce.
Срежьте верхушку батона. Удалите мякиш и смажьте углубление соусом BBQ.
Place the meat filling in the cavity and add a slice of hard cheese on top. Place on a baking sheet.
Выложите в углубление мясную начинку, добавьте сверху ломтик твердого сыра. Выложите на противень.
Brush the top of the loaf generously with melted butter and place on a baking sheet. Bake for 10-15 minutes.
Верхушку батона обильно смажьте растопленным сливочным маслом и выложите на противень. Запекайте в течение 10-15 минут.
Place lettuce, tomato slices on top of the melted cheese and top with a small amount of mayonnaise. Cover with top.
Выложите на батон поверх расплавленного сыра салат, ломтики помидоров и полейте небольшим количеством майонеза. Накройте верхушкой.