Cut the tomatoes into thin slices. Fry the bacon until crispy.
Помидоры нарежьте тонкими ломтиками. Обжарьте бекон до хрустящей корочки.
In a separate bowl, mix mustard, honey and mayonnaise. Heat the tortilla in a dry frying pan on both sides and brush with the resulting sauce.
В отдельной миске смешайте горчицу, мед и майонез. Подогрейте тортилью на сухой сковороде с двух сторон и смажьте полученным соусом.
Beat the egg and fry the omelette. Place it on the tortilla on top of the sauce. Top with lettuce, ham, tomatoes, cheese and bacon. Form into a roll and wrap it in parchment paper to help the tortilla hold its shape.
Взбейте яйцо и поджарьте омлет. Выложите его на тортилью поверх соуса. Сверху листья салата, ветчина, помидоры, сыр и бекон. Сформируйте ролл и оберните его пергаментом, чтобы тортилья держала форму.