Peel and chop the garlic.
Почистите и измельчите чеснок.
Mix mayonnaise with chopped garlic and paprika.
Смешайте майонез с измельченным чесноком и паприкой.
Cut off the top of the bun. Brush each piece with sauce.
Срежьте верхушку булки. Смажьте каждую часть соусом.
Place salami, ham, meat and mozzarella on one side. Scatter the basil leaves.
Выложите на одну часть салями, ветчину, мясо и моцареллу. Распределите листья базилика.
Cover with the top of the bun and seal. Grease with oil.
Накройте верхушкой булки и уплотните. Смажьте маслом.
Fry in a heated frying pan on both sides using a press.
Обжарьте на разогретой сковороде с двух сторон, используя пресс.
Spread tomatoes, mozzarella and grated Parmesan cheese over the sandwich.
Распределите поверх сэндвича томаты, моцареллу и тертый пармезан.
Bake in a preheated oven at 180°C until golden brown.
Запекайте в разогретой духовке при 180 °C до румяной корочки.