Peel and cut the banana. Break the chocolate into pieces.
Очистите и нарежьте банан. Поломайте шоколад на кусочки.
For donuts, mix cottage cheese with egg, flour, baking powder and knead soft dough. Round the dough, wrap in film and leave for 10-20 minutes.
Для пончиков смешайте творог с яйцом, мукой, разрыхлителем и замесите мягкое тесто. Округлите тесто, оберните пленкой и оставьте на 10-20 минут.
Divide the dough into equal parts and roll out. Place a slice of banana and chocolate in the center of the scones. Pinch the edges, round and slightly flatten the workpieces. Fry the donuts in plenty of oil until golden brown.
Поделите тесто на равные части и раскатайте. Поместите в центр лепешек по ломтику банана и шоколада. Защипните края, округлите и слегка приплюсните заготовки. Обжарьте пончики в большом количестве масла до золотистого цвета.