Peel the garlic and cut into slices. Wash the tomatoes.
Очистите чеснок и нарежьте пластинками. Помойте помидоры.
Melt the butter and fry the flour in it. Add garlic and bay leaf. Gradually add milk, stirring. Bring to a boil and reduce heat. Cook until the sauce thickens.
Растопите сливочное масло, обжарьте в нем муку. Добавьте чеснок и лавровый лист. Постепенно вливайте молоко, помешивая. Доведите до кипения и убавьте огонь. Готовьте до загустения соуса.
Cut the tomatoes into quarters. Add pepper and salt. Add tomatoes to the sauce and add a couple of sprigs of thyme. Remove the bay leaves from the sauce and cook for another 5 minutes.
Помидоры нарежьте четвертинками. Добавьте перец и соль. Выложите к соусу помидоры и добавьте пару веточек тимьяна. Достаньте из соуса лавровые листы и готовьте еще 5 минут.
Cook pasta according to package directions.
Отварите макароны по указанию на упаковке.
Grate the cheese and add it to the sauce. Cook until the cheese is melted.
Натрите сыр и добавьте его к соусу. Готовьте до тех пор, пока сыр не расплавится.
Drain and add pasta to sauce. Place in the oven for 20-30 minutes at 220°C.
Слейте воду и добавьте макароны к соусу. Отправьте в духовку на 20-30 минут при 220 °С.
Fry the breadcrumbs with thyme and a couple of drops of olive oil. Sprinkle the dish with breadcrumbs and cook for another 10 minutes.
Обжарьте панировочные сухари с тимьяном и парой капель оливкового масла. Посыпьте блюдо сухарями и готовьте еще 10 минут.