Rinse and dry the chicken wings. Wash and peel the bell pepper.
Промойте и просушите куриные крылышки. Помойте и очистите болгарский перец.
Slice the bell pepper, season with salt and olive oil. Bake in the oven at 190°C for 10-15 minutes.
Болгарский перец нарежьте, заправьте солью и оливковым маслом. Запеките в духовке при 190 °С в течение 10-15 минут.
Cut each wing into three parts, removing the tips of the wings.
Каждое крылышко разрежьте на три части, убрав кончики крыльев.
Add sugar, salt, spices and olive oil to the wings. Mix thoroughly and place in a baking dish. Place in an oven preheated to 200°C for 30 minutes.
Добавьте к крылышкам сахар, соль, специи и оливковое масло. Тщательно перемешайте и выложите в форму для выпечки. Отправьте в разогретую до 200 °С духовку на 30 минут.
For the sauce, puree the baked peppers, soft goat cheese, sour cream and salt in a blender until smooth.
Для соуса измельчите в блендере запеченный перец, мягкий козий сыр, сметану и соль до однородности.