Prepare all the ingredients specified in the recipe.
Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте.
First of all, pour gelatin into a bowl and cover with water. Leave it to swell.
Первым делом, желатин насыпьте в миску, залейте водой. Оставьте его набухать.
Mix the cream in a saucepan, add sugar and vanillin and place on the stove.
В сотейнике смешайте сливки, добавьте сахар и ванилин и отправьте на плиту.
Bring the cream to a boil and stir continuously. Bring to a boil.
Поставьте сливки кипятиться и неприрывно пемешивайте их. Доведите до кипения.
Turn off the stove, combine the swollen gelatin and cream and stir until the gelatin is completely dissolved.
Выключите плиту, соедините набухший желатин и сливки и помешивайте до полного растворения желатина.
Pour the cream mixture into the bowl with the chocolate frosting. Stir and pour panna cotta into molds.
Влейте сливочную массу в миску с шоколадной глазурью. Перемешайте и разлейте панна-котту по формочкам.
Place the panna cotta in the refrigerator for a couple of hours and your dessert is ready!
Поставьте панна-котту в холодильник на пару часов, и ваш десерт готов!
Blueberries, mint leaves and chocolate shavings go well with chocolate panna cotta as a decoration.
К шоколадной панна-коте в качестве украшения хорошо подойдет голубика, листики мяты и шоколадная стружка.