Grate the cheese. Peel and chop the garlic.
Натрите сыр. Очистите и измельчите чеснок.
Add garlic to olive oil and let sit for at least 15 minutes.
Чеснок добавьте в оливковое масло, дайте настояться не менее 15 минут.
Slice the baguette and brush each piece with garlic butter. Then coat each piece with BBQ sauce. Add a pinch of oregano.
Нарежьте багет и смажьте каждый кусочек чесночным маслом. Затем каждый кусочек смажьте соусом барбекю. Добавьте щепотку орегано.
Top each baguette slice with cheese and salami.
Выложите на каждый кусочек багета сыр и салями.
Place filled baguette slices in tight rows in an ovenproof baking dish. Brush with remaining garlic oil and sprinkle with finely chopped parsley.
Выложите кусочки багета с начинкой плотными рядами в жаростойкую форму для запекания. Смажьте оставшимся чесночным маслом и присыпьте мелко нарезанной петрушкой.
Cover the pan with foil and place in an oven preheated to 180°C for 10-15 minutes. Then remove the foil and return the pan to the oven for another 5-7 minutes.
Накройте форму фольгой и отправьте в разогретую до 180 °С духовку на 10-15 минут. Затем снимите фольгу и верните форму в духовку еще на 5-7 минут.