Wash and peel the vegetables.
Помойте и очистите овощи.
Finely chop the onion and garlic. Fry in a hot frying pan with vegetable oil for 1-2 minutes. Add the minced meat, mix everything and fry over medium heat until half cooked.
Мелко нарежьте лук и чеснок. Обжарьте на раскаленной сковороде с растительным маслом 1-2 минуты. Добавьте фарш, все перемешайте и обжаривайте на среднем огне до полуготовности.
Cut the blanched tomatoes into small cubes. Add tomatoes to the minced meat, salt, pepper and stir. Cook the minced meat over medium heat until excess moisture evaporates, stirring occasionally with a spatula.
Нарежьте бланшированные помидоры мелкими кубиками. Добавьте помидоры в фарш, посолите, поперчите и перемешайте. Готовьте фарш до испарения лишней влаги на среднем огне, периодически помешивая лопаткой.
Add chopped parsley to the prepared minced meat, stir and let cool. Place the prepared minced meat on the tortilla. Place 2 slices of cheese on top of the minced meat. Roll up the roll.
В готовый фарш добавьте нарубленную петрушку, перемешайте и дайте остыть. На тортилью выложите готовый фарш. Поверх фарша положите 2 ломтика сыра. Сверните ролл.
Fry the roll on both sides in a frying pan greased with vegetable oil.
Обжарьте ролл с двух сторон на смазанной растительным маслом сковороде.