Peel and chop the onion and garlic.
Почистите и измельчите лук и чеснок.
Fry the onion and garlic in hot oil, then add the minced meat and cook for about 5-7 minutes.
Обжарьте лук и чеснок на раскаленном масле, затем добавьте фарш и готовьте еще около 5-7 минут.
Add tomato sauce, broth, season and simmer until the minced meat is ready, about 10-15 minutes.
Добавьте томатный соус, бульон, приправьте и потушите до готовности фарша, около 10-15 минут.
Fry the sausages in hot oil until golden brown.
Подрумяньте сосиски на раскаленном масле до золотистой корочки.
Cut half the baguette into 2 parts (crosswise).
Разрежьте половину багета на 2 части (поперечно).
Cut each part of the baguette lengthwise and brown in a frying pan without adding oil.
Каждую часть багета разрежьте продольно и подрумяньте на сковороде без добавления масла.
Whip the cream with cream cheese in a saucepan. Add grated hard cheese and cook over low heat until melted. Add salt, spices and remove from heat.
Взбейте сливки со сливочным сыром в сотейнике. Добавьте тертый твердый сыр и готовьте на медленном огне до его расплавления. Добавьте соль, специи и снимите с огня.
Assemble the hot dog: place the sausage on the baguette, then the minced meat, sauce and herbs.
Соберите хот-дог: на багет положите сосиску, затем фарш, соус и зелень.