Chop the herbs and garlic. Slice the tomato. Boil the chicken thigh and cut into pieces. Chop the onion.
Измельчите зелень и чеснок. Нарежьте помидор. Куриное бедро отварите и нарежьте кусочками. Измельчите лук.
Combine water, butter and milk in a saucepan. Add salt to taste. Heat until the butter dissolves, sift in the flour and stir until the dough comes together. Remove the saucepan from the stove. While stirring the dough vigorously, add one egg at a time. Place the dough on a baking sheet in the form of future profiteroles. Bake at 180°C for 30-40 minutes.
В сотейнике соедините воду, масло и молоко. Посолите по вкусу. Подогрейте до растворения масла, просейте муку и помешивайте, пока тесто не соберется в ком. Снимите сотейник с плиты. Интенсивно размешивая тесто, введите по одному яйцу. Отсадите тесто на противень в форме будущих профитролей. Выпекайте при 180 °С в течение 30-40 минут.
Grind the cottage cheese with sour cream and salt. Add chopped herbs and garlic and mix thoroughly.
Разотрите творог со сметаной и солью. Добавьте измельченную зелень с чесноком и тщательно перемешайте.
In a bowl, combine chicken meat, tomato, herbs and onions, add mustard, sour cream, mayonnaise and mix well.
В чаше соедините куриное мясо, помидор, зелень и лук, добавьте горчицу, сметану, майонез и хорошо перемешайте.
Cut off the tops of the cooled profiteroles, fill with fillings and serve.
У остывших профитролей срежьте верхушки, наполните начинками и подавайте.