Grate the carrots on a fine grater. Chop the onion and dill.
Натрите морковь на мелкой терке. Измельчите лук и укроп.
In a large bowl, knead the dough by mixing all the ingredients for it. Grease the edges of the bowl with oil, cover with a towel and leave in a warm place for an hour and a half.
В большой миске замесите тесто, смешав все ингредиенты для него. Смажьте края миски маслом, накройте полотенцем и оставьте в теплом месте на час-полтора.
Fry the minced meat for several minutes in heated vegetable oil. Add onions, carrots and dill one at a time, stirring constantly. Salt and pepper to taste, add spices.
Обжаривайте фарш несколько минут на разогретом растительном масле. По очереди добавьте лук, морковь и укроп, постоянно помешивая. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте специи.
Place the finished dough on a floured surface and divide into 6-8 parts. Roll each ball of dough into a flat cake, place the filling in the center and connect the dough along the edges. Fry the pies in heated vegetable oil over medium heat on both sides until golden brown. Use a paper towel to remove excess fat from the pies.
Готовое тесто выложите на присыпанную мукой поверхность и разделите на 6-8 частей. Каждый шарик теста раскатайте в лепешку, в центр выложите начинку и соедините тесто по краям. Обжарьте пирожки на разогретом растительном масле на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки. С помощью бумажного полотенца удалите с пирожков излишки жира.