Soak the chickpeas in water for 6-8 hours. Drain the water, add new water and cook over medium heat for 40-50 minutes. Once the chickpeas are cooked, drain and pat dry with a paper towel. Chop the garlic and herbs. Chop the peppers, cucumbers, red onions, tomatoes, olives and feta.
Залейте нут водой на 6-8 часов. Слейте воду, залейте новую и поставьте вариться на среднем огне 40-50 минут. Когда нут сварится, слейте воду и просушите его бумажным полотенцем. Измельчите чеснок и зелень. Нарежьте перец, огурцы, красный лук, помидоры, маслины и фету.
In a bowl, combine the prepared chickpeas, 2 cloves of minced garlic, salt, pepper and oil. Mix thoroughly, place on a baking sheet and bake for 30-40 minutes at 200°C.
В миске смешайте готовый нут, 2 зубчика измельченного чеснока, соль, перец и масло. Тщательно перемешайте, выложите на противень и выпекайте 30-40 минут при 200 °С.
In a separate cup, mix chopped herbs with garlic, add sour milk and mayonnaise.
В отдельной чашке смешайте измельченную зелень с чесноком, добавьте кислое молоко и майонез.
Tear the lettuce corn into a salad bowl with your hands and evenly distribute half the sauce on top. Add pepper, cucumber, tomatoes, olives and feta cheese. Sprinkle with crispy chickpeas and stir.
В чашу салата нарвите руками салат-корн, поверх равномерно распределите половину соуса. Выложите перец, огурец, помидоры, маслины и сыр фета. Посыпьте хрустящими нутом и перемешайте.